YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 22. seçimli olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Yapılan seçimde mevcut başkan Süleyman Kıral yeniden başkan seçildi. 
SMMM Odası 22. Seçimli olağan genel kurul yoplantısını 07-08 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdi. Süleyman Kıral yeniden Bilecik SMMM Odası Başkanı seçildi. Kıral'ın yönetim kurulunda Levent Meriç, Hasan Cinit, Mustafa Öztürk ve İbrahim Karagöz yer aldı. 
Üç yılda bir gerçekleştirilen seçimlerde ikinci kez başkan seçilen ve bir daha aday olamayacak olan Süleyman Kıral, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili oda üyelerine bilgiler verdi. 
Yönetim anlayışı olarak üyelerle birlikte karşılıklı istişare içerisinde olmayı kendilerine misyon edindiklerini dile getiren Başkan Kıral,"Bu görüş ve düşüncemiz hep vardı ve aynen devam etmektedir. Talep olduğunda, koşullar el verdiğinde, imkanlar oluştuğunda, destek verildiğinde bundan sonrada aynı şekilde meslektaşlarımıza destek vermeyi her zaman hep birlikteliğimizi gösterip varlığımızı hissettirmeyi düşünüyor ve bunu da gelenek haline getirmek istiyoruz" dedi. 
Faaliyet ve hesap raporlarının şeffaf bir şekilde oda üyeleriyle paylaşıldığına dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Kıral sözlerini şöyle tamamladı:
"Sizler adına odamızı yönetirken, her türlü israfta uzak durup, harcamalarımızı tasarruf ilkeleri doğrultusunda titizlikle yaptık. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Aşkla şevkle ve severek odamızın şanına yakışır şekilde temsil etme gayretinde olduk" dedi. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.