YENİDEN REFAH PARTİSİ HALKI DİNLİYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ HALKI DİNLİYOR

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve beraberindekiler Bilecik'i karış karış dolaşmaya devam ediyor. Her hafta düzenli olarak köy, belde ve ilçe ziyaretlerinde bulunan Yeniden Refah Partisi esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor.

yeniden-refah-partisi-halki-dinliyor2.jpg

Çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, ilk seçimde iktidara gelerek halkın sorunlarını çözmeye söz verdiklerini bildirdi. Başkan Arslanboğa, Merkez İlçe ve Bozüyük'te gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Yeniden Refah Partisi Bilecik il yönetimi olarak her hafta düzenlediğimiz ziyaretlerde bu hafta Merkez İlçemiz ve Bozüyük ilçemizde esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptık. Halkımızla buluştuk ve kucaklaştık. Halkımıza kendimizi tanıttık ve sorunlarını dinledik. İlk seçimlerde iktidara gelip hakımızın sorunlarını gidereceğimize dair söz verdik.

Dün akşam il gençlik kollarımız Osmanlı’da bir gelenek olan Ahilik Teşkilatının yapmış olduğu siftah geleneğini günümüzde de biz devam ettirelim diyerek sahaya indi ve esnafımızın ilk siftahını yaptı.

yeniden-refah-partisi-halki-dinliyor3.jpg

Bugün il yönetimi olarak 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hekimlerimizi ziyaret ettik. Bizleri büyük bir nezaketle karşılayan hekimlerimize teşekkürlerimi sunarım. Tekrardan tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, kendilerine sağlık sıhhat ve afiyet dilerim.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak lafla değil icraatla meşgulüz. Halkımızın derdini dinliyor ve sorunları için yapıcı çözümler üretiyoruz. Artık umut var, artık çare var, artık Yeniden Refah Partisi var. Bilecik için biz varız, milletimiz için biz varız.”

yeniden-refah-partisi-halki-dinliyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.