Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken teklif

Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken teklif

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, belediye başkanı ve siyasi parti ilçe başkanları ile aylık istişare toplantısı yapmayı teklif etti.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, belediye başkanı ve siyasi parti ilçe başkanları ile aylık istişare toplantısı yapmayı teklif etti. 

Her ay düzenli olarak gerçekleşecek istişare toplantılarının faydalı olacağını belirten Vahit Uğurlu, Osmaneli halkının da olumlu yaklaşacağını ifade etti. Vahit Uğurlu, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Osmaneli Yeniden Refah Partisi olarak Osmaneli’nin konumu yerleşimi ve bereketli toprakları olduğunu ve ilçemizin gelecekte parlayan bir yıldız olması için tüm çabalarımızla uğraşı içinde olduğumuzu daha önceki beyanatlarımızda belirtmiştik. Onun için iyi ve yapıcı hizmetlerin hayata geçirilmesi artık lazımdır diye düşünüyoruz. Osmaneli İlçemizde de sıkıntıların, sorunların ve insanlar arasında iletişim konusunda hayat boyu devam edeceğini hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Fikir alış verişleri yapmakta insanlık zenginliğidir. Güzel ilçemizi daha iyiye götürmek, geliştirmek, huzurunu sağlamak çoğunlukla insanın elindedir. Osmaneli siyasetinde son yıllarda bildiğimiz gibi bazen sert tartışmalar oluyor. Gelecekte de sert tartışmalar olmaması için şimdiden bir çözüm önerisi getirilmesi gerekir. Aksi durumda şu anki gençler ve bundan sonraki nesiller siyasete itici gözle bakar ve sonraki nesiller siyasetten soğur. Gelecekte kötü niyetli, art niyetli yöneticiler, siyasetçiler iyi siyasetçi ve yöneticilerin yerini alır. Böyle bir durumda halkımıza da zulüm yapmış ve kendi kendimize halkımıza zalimlik yapmış oluruz. Çok iyi biliyoruz ki farklı fikirler farklı görüşler her zaman olacaktır olmaya da devam edecektir ama söz konusu Osmaneli olunca neler yapılabilir diye konuşulması lazımdır. İlçemizdeki sıkıntıları, sorunları minimum düzeye indirmek biz siyasetçilerin ve yöneticilerin elindedir. Ondan dolayı seçilen Belediye Başkanlanları ve farklı görüşlere sahip olan siyasi parti teşkilatları başkanları aralarındaki kopukluk ve iletişim eksikliği var olduğunu düşünüyorum. Bendeniz buradan, Osmaneli Haber Gazetesi aracılığı ile çağrıda bulunuyorum. Sayın Belediye Başkanı ve siyasi partilerimizin Sayın ilçe başkanları ve birer yardımcıları ile birlikte ve gazetecilerinde bulunduğu aylık düzenli olarak toplantı yapılmasını öneriyorum. Sizlerden ricamız, geliniz Osmaneli’nin geleceği için bu sistemi kuralım önerisinde bulunuyorum. Osmaneli halkımızın buna pozitif yaklaşacağını düşünüyorum” dedi.
 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.