Yenişehir yolunda sıcak gelişme

Yenişehir yolunda sıcak gelişme

Yenişehir-Bilecik yol çalışmalarını incelemek üzere bir araya gelen Bursa ve Bilecik siyaseti, yolun yılsonunda biteceğini bildirdi.

Yenişehir-Bilecik yol çalışmalarını incelemek üzere bir araya gelen Bursa ve Bilecik siyaseti, yolun yılsonunda biteceğini bildirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Karayolları 14.Bölge Müdürü Ömer Güzel’den oluşan heyet, Yenişehir-Bilecik yol çalışmalarını yerinde inceledi.    

yenisehir-yolunda-sicak-gelisme2.jpg

Milletvekili Selim Yağcı, inceleme ve görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, 2022 yılı sonunda bitmesi planlanan yolun 2021 yılsonu itibariyle bitirileceğini bildirdi. Bilecik’i Bursa’ya bağlayan Yenişehir yolunun kentin sanayi ve ekonomisi başta olmak üzere birçok alanda önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Komşu ve büyük şehirlerimizden Bursa’nın potansiyelini şehrimize aktarılması noktasında çok faydalı olacak. Bursa milletvekili arkadaşlarımızla bölgesel sorunlarımıza ilişkin olarak güzel işbirliği içerisinde çalışıyoruz. İnşallah 2021 sonunda çalışmalar tamamlanacak” dedi.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ise ilimizin önemli sorunlarından birisinin daha çözüme kavuşacağını belirterek, “İnşallah en kısa sürede bitecek” ifadesini kullandı.

yenisehir-yolunda-sicak-gelisme3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6066 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum