YENİŞEHİR YOLUNUN MAŞALLAH'I VAR!

YENİŞEHİR YOLUNUN MAŞALLAH'I VAR!

Bir süre önce çalışmalarına başlanan Bilecik-Yenişehir yolundaki ilerlemeler memnun ederken, yolun Yenişehir tarafından da çalışmaların başladığı haberi geldi.

Uzun yıllar ilimizin en önemli sorunları arasında yer alan Bilecik-Yenişehir yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Yolun Bilecik bağlantısı için Yenişehir yol ayrımından yapılacak köprülü kavşak çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlerken gözle görülür ilerlemeler Bileciklileri memnun ediyor. 

Diğer yandan yolun Yenişehir tarafında da çalışmaların başladığı öğrenildi. Çalışmaların başladığı müjdesini veren AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil,"Burada sancılı bir süreç yaşandı. İki firmanın birbirlerini şikayet etmesi sonucu Bilecik-Yenişehir duble karayolumuz sekteye uğramıştı. Bilecik ve Yenişehir siyasilerinin çalışması neticesinde çalışmalar başladı" diye konuştu. 

Yenişehir-Bilecik duble karayolunun Ankara bağlantılı olacağını belirten Kamıl, "Mezitler kış şartlarında geçit vermiyor. Yolların uzun süre kapandığını hepimiz biliyoruz. Özellikle kışın Mezitlere alternatif olan bu yolu kullanma şansımız olacaktır" dedi.

Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum