'YEREL VE GENEL İDARENİN GÜCÜYLE BİLECİK'İN DAHA GÜÇLÜ OLMASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM'

'YEREL VE GENEL İDARENİN GÜCÜYLE BİLECİK'İN DAHA GÜÇLÜ OLMASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM'

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son değerlendirmesini gazetemize yaptı. Nihat Can, “Bilecik, yerel ve genel idarenin gücüyle daha güçlü olsun. Bunun için canla başla çalışacağım” dedi. 

Nihat Can, gazetemiz muhabiri Ahmet Meşe’ye yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının 15 yıllık AK Partili Bilecik Belediyesi’nin ilimizin adeta kaderini değiştirdiğini söyledi. Gelişen ve büyüyen Bilecik’in hız kesmeden yoluna devam etmesi adına vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını isteyen Nihat Can, “Bugün Bilecik, hükümetin yanı sıra sahip olduğu Bakanı, Bakan Yardımcısı ve Milletvekili ile çok daha güçlü. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yerel ve genel idare uyumunun devam ederek gücüne güç katmasını istiyoruz. Önümüzdeki dönemde yine uyum içerisinde çalışarak, şehrimizi projelerle buluşturmak istiyoruz. Hükümetimiz ile belediyemiz arasındaki işbirliği ile vadettiğimiz projelerimizin kaynakları da mevcuttur. Söz verdiğimiz projelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirmek için hazırız” ifadelerini kullandı. 

‘HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM’

Açıklamasında 31 Mart Yerel seçimlerinin bütün Milletimize, Ülkemize ve dünyanın dört bir köşesinde Türk Milleti’ne umut bağlayan gönüldaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

“1 Nisan 2019’da Milletimizin teveccühüyle göreve gelerek, parti ayrımı yapmadan herkesin Belediye Başkanı olacağım ve şehrimizi birlikte yöneteceğiz.

Milletimizin katılımı ile İnşallah 31 Mart Pazar günü sandık başına giderek, demokrasi şölenini başlatmış olacağız. Bu vesile ile bizlere Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum. Yapılacak seçimlerde bütün vatandaşlarımızın ‘Bu şehir için benim de görüşüm var’ diyerek, sandıklara gitmesini arzu ediyoruz. Çok şükür 9 aylık görev süresine şehrimize ve insanımıza birçok güzel çalışmayı sunduk. İnşallah, yapılacak seçimlerin sonucunda da Milletimizin teveccühüyle göreve gelip, parti ayrımı yapmadan bütün hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler, hep birlikte Bilecik’iz ve ilk gün dediğimiz gibi; Bilecik’i Birlikte Yöneteceğiz. Bu anlamda her bir vatandaşımızın görüşü ve kararı bizim için önemlidir. Bizler, vatandaşlarımızın gerek katkıları gerek eleştirileri ile şehrimize en iyisini sunmak için yola çıktık ve bunu da 1 Nisan tarihinden itibaren gerçekleştirmek istiyorum. Bu vesile ile yapılacak seçimlerin tekrar Milletimiz ve ülkemiz ile bizlere umut bağlayan kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’BİLECİK ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE YEREL VE GENEL İDARENİN GÜCÜYLE DAHA GÜÇLÜ OLSUN’’

Açıklamasında yerel ve genel idarenin uyumu ve güç dayanışmasının önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Her zaman söylediğimiz gibi şehirlere büyük hizmetler sadece belediyelerin bütçeleri ile olmuyor. Ancak genel ve yerel idarenin ele ele vermesiyle büyük projeler gerçekleştiriliyor. Bugün Bilecik, hükümeti yanı sıra sahip olduğu Bakanı, Bakan Yardımcısı ve Milletvekili ile çok daha güçlü. İnşallah önümüzdeki dönemde de yine uyum içerisinde çalışarak, şehrimizi projelerle buluşturmak istiyoruz. Bununla birlikte hükümetimiz ve belediyemiz arasındaki işbirliği ile vadettiğimiz projelerimizin kaynağı da mevcuttur. Söz verdiğimiz projelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirmek için hazırız.’’ İfadelerini kullandı.

‘’CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA HAZIRLADIĞIMIZ 23 PROJEMİZİN PLANI HAZIR’’

Belediye Başkanı Nihat Can, açıklamasında ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yılında hazırlanan 23 adet projenin planlarının hazır olduğunu belirterek, ‘’İnsanımız ve şehrimiz için hazırladığımız 23 adet projemiz, üzerinde büyük bir çalışma yaparak ortaya koyduk. Her bir projemizin yeri ve planı vatandaşlarımızın isteği ve düşüncesi doğrultusunda oluşturuldu. Bu anlamda şehrimiz ve mahallelerimiz; yeni kent meydanları, yeni spor ve yaşam alanları, yeni Millet Bahçeleri, yeni semt pazarları gibi örnek projelere ek olarak Türkiye Projesi olacak 1299 Uluçınar Projesi ile buluşacak. ‘’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.