YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Uluslararası 8.  Buhara Medya Ödülleri'' kapsamında; Yılın Belediye Başkanı seçildi. Başkan Yağcı, Ankara'da düzenlenen törende ödülünü TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun elinden aldı.

Ankara'da düzenlenen ve Türkiye'nin en önde gelen seçkin medya ödüllerinden olan "8.Uluslararası Buhara Medya Ödülleri" töreninde TBMM Başkanı İsmail Kahraman "15 Temmuz Kararlılık ve Milli İrade" ödülüne, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise 'Yılın Bakanı" ödülüne layık görülürken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise  Türkiye'deki diğer belediye başkanları arasından sıyrılarak başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tek ödül olan Yılın Belediye Başkanı Ödülüne layık görüldü. "Yılın Azim ve Engel Tanımayanlar" ödülünü ise Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı ve "Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı" ödülünü de İrem Derici'ye takdim edildi.

yilin-belediye-baskani-secildi2.jpg

''İLK GÜNKÜ AŞK İLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

"Yılın İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ödülünü TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun elinden aldı. 

Ödül ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Belediye Başkanı Selim Yağcı;  "Ödül almak takdir edilmek çok güzel bir duygu. Marifet iltifata tabiidir. Belediye Başkanları olarak, biz çalışmalarımızı ödül almak için yapmıyoruz. Fakat yapılan çalışmaların böyle takdir edilmesi değerlendirilmesi ve emsalleriniz arasında sizin yaptıklarınızın daha güzel olduğunu diyerek bu şekilde ödüllendirilmesi bizlerin heyecanlarını ve yapacağımız çalışmalarımızın dinamiğini artırıyor. Bize bu ödülü layık gören herkese teşekkür ederim. İnşallah Bilecik'e bu zamana kadar olduğu gibi ilk gün ki aşk ile hizmet etmeye devam edeceğiz.

ÖDÜL TÖRENİNE; İŞ, SANAT, SPOR VE SİYASETTEN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Buhara Medya Grubu tarafından Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen ve Sunuculuğunu Ece Erken ile Levent Kol'un yaptığı "8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri", törenine, iş sanat ve siyasetten önemli isimler katıldı.

yilin-belediye-baskani-secildi3.jpg

Birçok alanda yılın en iyilerinin belirlendiği ödül törenie; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu,  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il ve ilçe belediye başkanları, Eski Kazakistan Cumhuriyeti Kültür Bakanı Dusen Kaseinov, Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı İrina Vlah, Bosnahersek Büyükelçisi Haldun Koç, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (Turksoy)  Genel Sekreteri Düsen Kasimov, İskoçya ve Moldova'dan milletvekilleri ve konuk ile birlikte; Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan,  şarkıcılar İrem Derici, Safiye Soyman, Ceylan, Berdan Mardini ve Sinan Akçıl, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aslı Hünel ile İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, siyaset ve iş, spor ve sanat dünyasından seçkin temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum