YİNE DESTİCİ KRİZİ!

YİNE DESTİCİ KRİZİ!

735. Ertuğrulgazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde yine bir Mustafa Destici krizi yaşandı. Daha önceki yıllarda katıldığı törenlerde söz hakkı verilmediği için protokolü terk eden BBP Lideri  Mustafa Destici, yine aynı senaryoyu tekrarladı. Destici, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in konuşmasının ardından tören alanını terk etti. 

Destici'nin protokol tribününden ayrılışı esnasında BBP'liler ile Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu arasında tartışmaların yaşandığı gözlemlendi. Partililer ile Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu arasından yaşana dialoglardan haberdar olmadığını belirten Destici, kendi partililerinin şenliklerin sükunetini bozacak davranışlarda bulunmalarına kesinlikle izin vermeyeceğini dile getirdi. Destici,"Biz bu şenliklere her yıl katılıyoruz. Bundan sonra da katılmaya devam edeceğiz. Söğüt, birlik ve beraberliğin yeri" dedi. 

Protokolde yaşananlarla ilgili sorumuza cevap veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise program tertibinden bahsetti. Son 5 yıldır alınan karar gereği protokol konuşmalarının ev sahibi konumundaki belediye başkanı, kaymakam ve validen sonra törene katılan devlet büyüklerinin emrine bırakıldığını söyleyen Başkan Aydoğdu,"Bu konuda bizim tasarrufumuzda olan bir durum yok" dedi. 

Destici'nin bu tavrını daha önceki yıllarda da yaptığını hatırlattığımız Aydoğdu,"Kendilerinin takdiridir. Bir şey söyleyemem" dedi.  

foto-galeri.png

Bu haber toplam 4056 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.