YİNE GEÇMİŞ DÖNEMİ KÖTÜLEDİ!

YİNE GEÇMİŞ DÖNEMİ KÖTÜLEDİ!

Belediye Başkanı Semih Şahin, geçmiş dönemlerde yapılan işleri kötülemekten vazgeçmiyor. Zaman zaman yaptığı imalı açıklamalarla kentte kendisinden önce hiçbir çalışma yapılmamış havası estiren Semih Şahin, çarşı merkezinde devam eden alt yapı çalışmaları üzerinden yine geçmiş dönemi kötüledi. 

yine-gecmis-donemi-kotuledi2.jpg

Bilecik’in sahip olduğu alt yapının yetersiz ve düzensiz olduğunu ifade eden Semih Şahin, “Bilecik’i kent yapıyoruz, dönemimizde tüm alt yapı sorunlarını çözmüş olacağız” dedi. Önceki dönemlerde alt yapının rastgele ve düzensiz şekilde yapıldığını belirten Semih Şahin, tartışmalara neden olan açıklamasında şunları kaydetti:

“Düzgün şekilde yapılmayan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görüldüğü üzere rastgele yapılan altyapıyı, normal hali neyi gerektiriyorsa ve modern kentlerde olan şekliyle tüm altyapısını yapmaya başlıyoruz. Bir yerin köy değil şehir olduğunun en iyi göstergesi altyapısının her yönüyle tamamlanmış olmasıdır” ifadelerini kullandı. 

Hatırlanacağı üzere; göreve geldikten kısa bir süre sonra Basın Masası’na konuk olan Semih Şahin, Bilecik’in alt yapı projelerinin olmadığını iddia etmişti. Önceki dönem belediye başkanı Nihat Can ise Semih Şahin’in iddialarına cevap vererek, 2004 yılında AK Parti’nin göreve gelmesiyle gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının kayıt altında olduğunu belirtmişti. 

yine-gecmis-donemi-kotuledi3.jpg

AK PARTİ’DEN CEVAP GELECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde, belediye binasında bulunan mescidi kapatan Başkan Şahin’e karşın herhangi bir açıklamada bulunmayan AK Parti’nin geçmiş döneme yönelik eleştirilerine cevap verip vermeyeceği kamuoyunca merak ediliyor. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum