YOL ÇÖKTÜ, BAŞKANA TEPKİ YAĞDI

YOL ÇÖKTÜ, BAŞKANA TEPKİ YAĞDI

Bilecik Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının yapıldığı çarşı merkezinde yol çöktü. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış şadırvanın etrafındaki yolda çökmeye sebep olurken, o esnada yoldan geçen iki araç açılan çukura saplandı. Araçlar çekici yardımı ile kurtarılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekiplerince bölgede geniş güvenlik önlemleri alınarak yol trafiğe kapatıldı. Oluşan çukur ise altyapı çalışmasını yürüten firmanın iş makinaları tarafından kapatıldı.   

Çukura saplanan araçlarda maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

SEMİH ŞAHİN’E TEPKİ YAĞDI!

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ile Belediye Başkanı Semih Şahin arasında yaşanan altyapı tartışmaları bir kez daha alevlenerek, yaşanan olay üzerinden Semih Şahin’e tepki yağdı.

Bazı vatandaşlar, Semih Şahin’in Mv. Selim Yağcı’yı hedef alarak ‘Biz boş laf etmeyiz, bilimin ve fennin gereklerini yapar geçeriz’ sözlerine atıfta bulunarak, “Başkanın bilim ve fenden anladığı buysa vay memleketin haline. İlk altyapı çalışmasında çarşının yolu çöktü, Allah sonumuzu hayretsin” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 5436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum