ZABITA FIRINLARI DENETLEDİ

ZABITA FIRINLARI DENETLEDİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için kapsamlı fırın denetimi yapıldı.

Belirli aralıklarla, Bilecik’te faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı, üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştiriyor.

zabita-firinlari-denetldi2.jpg

Halkın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyesi Zabıta Amiri Sali Yılmaz, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından rutin denetimlerin belirli aralıklarla yapıldığını belirterek; ‘’Belirli zamanlarda kentimizde faaliyet gösteren iş yerleri ve unlu mamül üretimi yapılan alanları denetliyoruz. Bu denetimlerimizden birisi de büyük önem verdiğimiz unlu mamüllerin üretildiği işletmelerdir. Amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet almasıdır. Yaptığımız denetimlerde önemli bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Tespit ettiğimiz küçük eksiklikler hakkında da gerekli uyarılarımızı yaptık. Bu anlamda denetimlerimiz bütün gıda sektörleri başta olmak üzere her alanda devam edecektir’’ ifadesini kullandı.

zabita-firinlari-denetldi3.jpg

Yılmaz vatandaşların; halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaştıklarında, 153 numaralı telefonlarından, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ulaşmaları konusunda uyardı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum