ZABITADAN FİYAT DENETİMİ

ZABITADAN FİYAT DENETİMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki büyük alışveriş merkezlerinde reyon etiket fiyatı ile kasa fiyatlarının uygunluğu denetimi yapıldı.

Vatandaşların başta gıda sektöründe en sağlıklı ve kaliteli hizmeti alması amacıyla rutin denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında denetimlerini sıklaştırdı.

zabitadan-fiyat-denetimi2.jpg

Zabıta Komiseri Sali Yılmaz,  yaptıkları denetimler hakkında yaptığı açıklamada, rutin denetimlerini yaptıklarını ancak Ramazan ayında kontrolleri artırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak 7 gün 24 saat esasına göre görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızın özellikle gıdada en iyi, en kaliteli ve en sağlıklı hizmeti alması için kontrollerimizi ara vermeden gerçekleştiriyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında da herhangi olumsuz bir durum yanı sıra vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmaması için şehrimizdeki büyük alışveriş merkezlerinde gıda etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki uygunluğu kontrol ettik. Gerekli görülen noktalarda uyarılarımızı yaptık. Bu anlamda vatandaşlarımız rahat olabilirler. Bizler, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak rutin denetimlerimizi sürdürerek, halkımıza en güzel hizmetin sunulmasının takipçisi olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

zabitadan-fiyat-denetimi3.jpg

Alışveriş yapan vatandaşlar da kontrollerden duydukları memnuniyeti belirterek, Zabıta Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum