Zehir tacirleri hakkında karar verildi

Zehir tacirleri hakkında karar verildi

Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekiplerince üzerlerinde 1 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile yakalanan şahıslar tutuklandı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekiplerince üzerlerinde 1 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile yakalanan şahıslar tutuklandı. “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ve “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlarından hakim karşısına çıkan A.Y. ve C.Y. isimli şahıslar Bilecik M Tipi Kapalı cezaevine gönderildiler. 

Hatırlanacağı üzere; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri D-650 Karayolu Bilecik Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısı Bozüyük istikametinde denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda bir araç ve iki şahsın üzerinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada 1 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile 2 adet tabanca, 3 adet şarjöre basılı toplamda 30 tabanca fişeği ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ve “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlarından yasal işlem yapılan A.Y. ve C.Y. isimli şahıslar, adliyeye sevk edildiler.  

Mahkeme, şüphelileri tutuklayarak Bilecik M Tipi cezaevine gönderdi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum