AK Parti ve CHP arasında 'Terör' tartışması

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde “Terör” tartışması yaşandı.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde “Terör” tartışması yaşandı. 

CHP Grup Sözcüsü Hüseyin Yıldız, birleşimin açılışında yaptığı konuşmada, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı’nda meydana gelen terör saldırısını anımsatarak iktidar sahiplerinin yaşanan olayın ardından adaleti temin edemeyeceğini söyledi. 

Hüseyin Yıldız’ın bu sözlerine AK Parti Grup Sözcüsü Gülcan Namal’dan cevap geldi. Gülcan Namal, CHP’nin PKK ile işbirliği yapanlarla birlikte olduğunu ima ederek, “PKK tarafından şehit edilen yavrularımıza, darbe yapmaya kalkanlara sesi çıkmayanların bugün hak ev adalet isteminde bulunmaları komik ve gülünç.” diye konuştu. 

Hüseyin Yıldız ile Gülcan Namal arasında başlayan tartışmalara Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı da dahi olarak, “Biz böyle bölücü söylemleri sevmiyoruz, bir birleştiriciyiz. CHP hiçbir zaman terörün yanında olmaz ve her zaman şehitlerimizin yanındadır.” diye konuştu. 

Daha sonra AK Partili Muhammed Karadayı tarafından Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı’na karşılık gelince ortam iyice gerildi. Karadayı ile Subaşı arasında uzunca bir süre tartışma yaşandı. Subaşı “Haddinizi bilin” diyerek Karadayı’nın mikrofonunu kapattırdı. 

Muhammed Karadayı ise Semih Şahin döneminde yaşandıklarının aynılarını yaşamaya devam ettiklerini ifade etti. 

Subaşı ise söz hakkı almadan konuşulamayacağını belirtti.

İzlenme: 2050
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar