Frenleri boşalan tır dehşet saçtı!

Bilecik’te meydana gelen kazada dehşet anları yaşandı. Frenleri boşalan tır araçlara çarptıktan sonra bir binanın alt katında bulunan manav dükkanına girerken korku dolu anlar yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi Barış 1 Sokak üzerinde seyir halinde olan tırın bir anda frenleri boşaldı. Frenlerinin boşalması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden tır park halindeki araçlara çarptıktan sonra bir binanın alt katında bulunan manav dükkanına girdi. Çarpmanın etkisiyle araçlardan bir tanesi Dostlar Sitesi’nin bahçesine uçtu. Diğer araç tırla birlikte sürüklenerek manav dükkanının içine girdi. Manav dükkanın önünde bulunan bir başka araçta kullanılamaz.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekini sevk edilirken 3 kişi yaralandı. Yaralı şahıslar Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emniyet ekipleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken kaza mahalline itfaiye, AFAD, OEDAŞ, AKSA başta olmak üzere birçok kurumdan ekipler sevk edildi.

Diğer yandan, kazanın görgü tanıdıkları korku dolu anlar yaşadıklarını belirtirlerken bina ve mahalle sakinleri adeta dehşeti yaşadıklarını anlattılar.

İzlenme: 2148
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar