Milletvekili Tüzün’den iddialı çıkış “Yapamazsam istifa edeceğim”

CHP Bilecik Milletvekili ve Adayı Yaşar Tüzün, Basın Masası’na konuk oldu.

Mücahid Erdal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yaşar Tüzün dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerinde oldukça iddialı olduklarını dile getiren Mv. Tüzün, iktidar milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Bilecik’in sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları çözmeye talip olduğunu anlatan Mv. Tüzün, “CHP iktidarında daha fazla hizmet edeceğim.” dedi.

14 Mayıs seçimlerinden sonra iktidar milletvekili olması halinde ilk işlerinden birisinin Yenişehir yolu olacağını ifade eden Mv. Tüzün, “Yenişehir yolunun açılışını 29 Ekim’de yaptıracağım. Eğer bunu yapamazsam milletvekilliğinden istifa edeceğim.” çıkışında bulundu.

yasar-tuzun-basin-masasi.jpeg

Mv. Tüzün, kendisine yönelik eleştirilere içtenlikle cevaplar verirken Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile ilgili soru üzerine değerlendirmelerde bulundu. 2018 seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasında en önde yer alan isimlerden olduğunu anımsatan Mv. Tüzün, 2018 seçimleri gecesi yaşananları anlattı.

Mv. Tüzün’ün konuk olduğu ve gazeteciler Mücahid Erdal, Ahmet Meşe ve Mehmet Erdem’in sorularını yönelttiği Basın Masası’nı videodan izleyebilirsiniz.

İzlenme: 14312
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Benzer Videolar