Karaahmet’ten Bilecikspor’a destek çağrısı

CHP İl Genel Meclis Üyesi Janrat Karaahmet, İl Genel Meclisi Toplantısı’nın ardından gündem dışı söz alarak Bilecikspor’a destek çağrısında bulundu.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Janrat Karaahmet, İl Genel Meclisi Toplantısı’nın ardından gündem dışı söz alarak Bilecikspor’a destek çağrısında bulundu.

İl Özel İdaresi kanalıyla Bilecikspor’a destek verilmesini isteyen Karaahmet, Pelitözü Gölpark’ta üniversiteye tahsis edilen otelin Bilecikspor’un konaklama ihtiyacı için kullanılabileceğini ifade etti.

Janrat Karaahmet, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“BAL'da mücadele eden Bayırköyspor'un tüm haklarını 1969 Bilecik Spor Kulübü’ne devretmesiyle 15 yılın ardından takım bir profesyonel ligde mücadele etmeye başladı. Bu kararı hepimiz alkışlayarak, Bayırköy’ün çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a teşekkürlerimiz ilettik. Ama biz Bilecik 1969 Spor Kulübü’nü yalnız bıraktık.

Takım yöneticiler tarafından masrafların karşılandığı bir pansiyonda kalıyor. Yemeklerini kendi ceplerinden yiyorlardı. Bilecik Belediyesi, Belediye misafirhanesi adı altında bir yer tutmuş. Bunu da Bilecikspor’a devretmiş. 1 haftadır da yemeklerini karşılıyor. Belediyeye de teşekkür ediyoruz.

Bize ait olan yerleri çok komik rakamlara bazı derneklere kiraya verdik. Eski özel idare gibi. Bilecik 1969 Spor Kulübünü dışarıda bıraktık. Edindiğim bilgilere göre 100 bin TL malzeme desteği olmuş. 1 kilometre beton asfalta 2 buçuk milyon veren il özel idaresi, 3 milyonluk bir bütçesi olan Bilecikspor’a 100 bin TL gibi bir para vermiş. Buda hakikaten çok komik ve ayıp bir rakam.

Bilecik Belediyesi bundan sonraki konaklama masrafını karşılayacak. Geriye ulaşım masrafları kalıyor ki onlarda bir şekilde çözülür. Bu arada konaklama derken Gölpark’ta üniversiteye tahsilli bir otelimiz var bildiğiniz gibi. 12 tane odası var bu otelin. Ufak bir tadilatla 23-34 odaya çıkartılabilir. Çünkü odalar çok büyük. Bunu Bilecikspor’a tahsil etsek diye düşünüyorum. Yanına birde antrenman sahası yapsak büyük katkı sağlamaz mıyız Bilecikspor’a. Giden Valimiz Tahir Büyükakın, 'Bana yer gösterin, size stadyum yapayım' diye bir taahhüttü var üstelik. Hiç olmazsa bunu yapalım. Bilecikspor içinde bir şeyler yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. İl özel idaresi, valilik ve meclis olarak."

İzlenme: 1652
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Benzer Videolar