Karasu Projesi Vezirhan’a ulaştı

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Karasu Projesi’nin Vezirhan’a ulaştığını ve projeden Vezirhan’a su akışının başladığını bildirdi.

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Karasu Projesi’nin Vezirhan’a ulaştığını ve projeden Vezirhan’a su akışının başladığını bildirdi.

Başkan Hüseyin Ocak, sona gelinen çalışmaları yerinde inceleyerek, Vezirhan’ın daha kaliteli ve kesintisiz suya kavuşmasına az bir zaman kaldığını ifade etti. Sistemin tam anlamıyla devreye alınması için bir aylık zaman dilimine ihtiyaç olduğunu ve bu süre zarfında bazen su kesintilerinin yaşanabileceğini aktaran Hüseyin Ocak, şunları kaydetti:

“Vezirhan’ın zirvesinde su depolarının olduğu mevkinde Karasu Projemiz inşallah nihayetine eriyor. Şu anda Karasu’dan su almaya başladık. Karasu Verzirhan’a kadar gelmeye başladı. Yukarıda yeni bir su deposu da yaptık. Su deposunu tamamladık, içeride testleri yapıldı. Hali hazırda kullandığımız deponun da ıslahı için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Eski su deposu kullanılacak halde değildi. Tekrardan içerisine fayans ve dış cephesini yapıyoruz. Ondan sonra burasını da hizmete alacağız.

Bu arada bir aylık zaman dilimde sistemi devreye almak için zaman zaman su kesintileri yaşayabiliriz. Daha kaliteli ve içilebilir bir su verebilmek adına bu çalışmaları yapıyoruz. İnşallah tez zamanda bitireceğiz.”

İzlenme: 7263
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar