Mobbingle Mücadelede Destek Hattı Kuruldu

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ile Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Mobbingle Mücadelede Destek Hattı kuruldu.

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ile Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Mobbingle Mücadelede Destek Hattı kuruldu. Sağlık çalışanları, bu uygulama ile kendisine mobbing uygulayan iş yerlerini şikâyet edebilecek.

Yeni Sendika Genel Başkanı Metin Memiş Ankara’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni Sendika hakkında bilgi veren Memiş “Yenilikçi düşünceleri öncelikli gören ve çok sesliliği önemseyen bir anlayışla bağımsız sendikacılık faaliyetleri yapmayı vazgeçilmez bir ilke olarak kabul ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Memiş sözlerine şöyle devam etti: “Çalışanların ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki kazanımları ile hak ve menfaatlerini geliştirmeyi, çalışanların insan onuruna yaraşır bir yaşantıya kavuşmasını, çalışma hayatında liyakat ilkesinin hâkim kılınması için çalışmalar gerçekleştirmeyi benimsemekteyiz”

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ile Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Mobbingle Mücadelede Destek Hattı Kuruldu. Sağlık çalışanları bu uygulama ile kendisine mobbing uygulayan iş yerlerini şikâyet edebilecek.

İzlenme: 1016
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar