MSB, 5 teröristin teslim olduğunu açıkladı: Türk askeri aman dileyene, asla zarar vermez!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından 5 teröristin daha teslim olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından 5 teröristin daha teslim olduğunu açıkladı. Açıklamada "Mehmetçiklerimizin nefesini enselerinde hisseden teröristler için Zap artık çıkmaz sokaktır. Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır" denildi.
Milli Savunma Bakanlığı, teslim olan 2 teröristin ardından bir mağarada tespit edilen 5 teröristin daha teslim olduğunu açıkladı. Açıklamada "Mehmetçiklerimizin nefesini enselerinde hisseden teröristler için Zap artık çıkmaz sokaktır. Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır" denildi.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Türk askeri aman dileyene, teslim olana asla ama asla zarar vermez! Pençe-Kilit Operasyonu ile iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK’da çözülme hızlandı. Birkaç gün önce teslim olan 2 teröristin ardından bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 Terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize Teslim olmuş oldu. Mehmetçiklerimizin nefesini enselerinde hisseden teröristler için Zap artık çıkmaz sokaktır. Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır” ifadelerine yer verildi. 
 

İzlenme: 919
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar