15 Temmuz Şehidi Fatih Dalgıç kabri başında dualarla anıldı

15 Temmuz Şehidi Fatih Dalgıç kabri başında dualarla anıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliği'nde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliği'nde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç, Eskişehir'in Çifteler ilçesi Alikan Mahallesi'ndeki kabri başında dualarla anıldı.

İlk olarak Şehit Dalgıç'ın kabri başında dua eden Vali Vekili Ant ve beraberdeki protokol üyeleri daha sonra şehidin mezarına kırmızı gül bıraktı. Kabir başında Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından rahmet duası edildi. Şehit Dalgıç'ın Alikan Mahallesi'nde bulunan kabri başında yapılan törenden sonra Vali VekiliAnt, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Hava Orgeneral Kadıoğlu, Eskişehir Milletvekilli Gürcan, ile beraberindeki heyet şehidin ailesini evinde ziyaret etti. Daha sonra Çifteler Kaymakamlığı ve Çifteler Belediyesini ziyaret eden Vali Vekili Ant Kaymakam Mehmet Uğur Arslan ve Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bayık'tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Düzenlenen törene, Vali Vekili Kubilay Ant, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Eskişehir MilletvekiliProf. Dr. Ayşen Gürcan, Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı Kurmay Başkanı Hv.Plt.Tuğg. Kubilay Uzun ,Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan , Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan , Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Ercan Atasoy , İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Eskişehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İlker, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık,İl Müftüsü Bekir Gerek, askeri erkan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin annesi Asiye Dalgıç, ve kardeşleri çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehidi Fatih Dalgıç kabri başında dualarla anıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.