2 BİN 122 KİŞİYE ÖDEME YAPILDI

2 BİN 122 KİŞİYE ÖDEME YAPILDI

İlimiz genelinde ''Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'' kapsamında ihtiyaç sahibi 2 bin 122 kişinin evinde 1000 lira destek ödemelerinin yapıldığı bildirildi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarınca başlatılan uygulama kapsamında, Bilecik'te sosyal yardım ödemeleri ile yaşlılık aylıkları hak sahiplerine teslim edildi.

2-bin-122-kisiye-odeme-yapildi2.jpg

Bilecik Valiliği koordinesinde polis, jandarma, PTT ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri, PTT personeli tarafından zarflara konulan yardımlar, önceden belirlenen adreslere iletilmek üzere ekiplerce ulaştırıldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ''Düzenli Merkezi Sosyal Yardım''dan yararlanan ailelere hane başı 1000 lira ödemeleri de gerçekleştirildi. 

Bu bağlamda; İlimiz genelinde ''Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'' kapsamında ihtiyaç sahibi 2 bin 122 kişinin evinde 1000 lira destek ödemelerinin yapıldığı bildirildi. 

2-bin-122-kisiye-odeme-yapildi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.