2019’A BŞEÜ DAMGA VURDU!

2019’A BŞEÜ DAMGA VURDU!

Haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’nin 2019 yılında en çok okunan ve yorum alan haberi “ÜNİVERSİTENİN ‘KİMYA’SI BOZULUYOR” başlığıyla duyurduğumuz haber oldu.

Bilecik’in ilk ve tek marka tescilli haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin 2019 yılında en çok okunan haberlerini sizler için değerlendirdik.

Siyasetten asayişe, ekonomiden köşe yazılarına kadar birçok kategoride yüzlerce haberimiz tıklanma rekorlarını alt üst ederken, en çok okunanların zirvesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ndeki kadrolaşma iddialarının yer aldığı “ÜNİVERSİTENİN ‘KİMYA’SI BOZULUYOR’ haberi yer aldı.

Aynı haber en çok yorumlananlar kategorisinin zirvesinde yer alırken, yazılan yorumlar tartışma programlarına adeta taş çıkarttı. BŞEÜ yönetimini destekleyenler ile karşısında olanların kıyasıya mücadelesi yorumlara yansıdı.

SEÇİM HABERLERİ ÜST SIRALARDA YER ALDI

31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin haberler ve seçim akşamı anlık yayınladığımız sonuçlara ilişkin haberler 2019’un en çok okunanlar listesinin üst sıralarında yer aldı.

2019 yılında, en çok okunan 2’nci haber Bozüyük’ün seçim sonuçlarının yer aldığı ‘BOZÜYÜK’TE KAZANAN BELLİ OLDU’ başlıklı haberimiz oldu.

Milletvekili Selim Yağcı’nın gazetemizin kuruluşunun 30’uncu yılında konuk olduğu ‘MV. YAĞCI, 30. YILIMIZDA BASIN MASASINDA’ haberi ise 3’üncü sırada yer aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde önce Merkez İlçe ve Söğüt’te kurulan Cumhur İttifakı’nı duyurduğumuz ‘İTTİFAK KARARI ALINDI’ başlıklı haberimiz 4’üncü, Bozüyük’ün önceki belediye başkanı Fatih Bakıcı’nın seçim öncesi katıldığı Basın Masası ise 5’inci sırada yer aldı.

Listenin devamında ise seçilen muhtarlar, il genel meclis üyeleri ve ilçelerin seçim sonuçlarının yer aldığı haberler kendine yer edindi.

AKADEMİK CAMİANIN TARTIŞMA PLATFORMU OLDUK

Yıl içerisinde BŞEÜ ile ilgili birçok habere imza attık. Kaleme aldığımız haberlerin birçoğu yüksek okunma ve yorumlanma sayılarına ulaştı. Üniversite camiası haberlerimizi yakından takip ettiği gibi yapılan yorumlarla akademik camianın tartışma platformu olduk. Hatta yorumlarda iddia edilen birçok konuyla ilgili savcılık soruşturmaları gerçekleştirildi.

“ÜNİVERSİTENİN ‘KİMYA’SI BOZULUYOR” haberimizin en çok yorumlanan haber olduğunu belirttikten sonra listenin devamına baktığımızda yine BŞEÜ ile ilgili haberleri görüyoruz. En çok yorum alan 10 haberin 7’sinde BŞEÜ imzası var.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum