251 KAMU İŞÇİSİ ALINACAK

251 KAMU İŞÇİSİ ALINACAK

Sağlık Bakanlığı'nca ilan edilen 14 bin kamu işçisi alımı kapsamında Bilecik'te 251 kamu işçisi alımının yapılacağı öğrenildi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 30 Mart'ta sona erecek başvurular için İŞKUR üzerinden müracaat edileceğini belirterek, "Şehrimiz adına bu önemli istihdam imkânından yararlanarak 8 Nisanda Ankara’da gerçekleşecek kura sonrası göreve başlayacak Kardeşlerimize şimdiden yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfasında yeni bir işçi alımı için ilan yayınladı. İŞKUR’un 25 Mart 2020 tarihli olarak ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere toplam 14 bin işçi alımı yapılacağını duyurdu. 

Konu ile ilgili resmi açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, ‘’ Noter kurası sonucunda yerleşen ve atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir’’ dedi. 

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 26/03/2020 – 30/03/2020 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacak. Şahsen başvuru alınmayacak.

Adaylar, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan sorgulaması yapabilirler. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum