41 YIL SONRA BULUŞTULAR

41 YIL SONRA BULUŞTULAR

Bilecik Ticaret Lisesinin 3. Mezunları 41 yıllık hasretlerine son verdiler.
1978 yılında Bilecik Ticaret Lisesi 1 B sınıfında okumaya başlayan sınıf arkadaşları 41 yıl sonra bir araya geldiler. 20 Nisan Cumartesi günü Bilecik Ticaret Lisesi önünde toplanan sınıf arkadaşları, Şeyh Edebali Türbesi, Küre Dursun Fakıh ve Söğüt Ertuğrulgazi Türbelerini ziyaret ettiler. 

41-yil-sonra-bulustular5.jpg
41-yil-sonra-bulustular3.jpg
Daha sonra Osmaneli ilçesine geçen sınıf arkadaşlarını burada Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin karşıladı. Beediye Başkanı Münür Şahin, konaklama yeri olarak Osmaneli İçmeler tesislerini tercih eden Ticaret Lisesi 1 B sınıfı mensuplarına teşekkür eti. 41 yıllık hasretlerine son veren sınıf arkadaşları Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini, Osmaneli’nin tarihi eserlerini ve konaklarını gezdiler. Tekke Seyir tepesinden Osmaneli ilçesini seyreden sınıf arkadaşlarının mutlulukları gözlrinden okundu. Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerine yerleşen 1 B’liler geceyi içmeler tesislerinde geçirdiler.

41-yil-sonra-bulustular6-002.jpg

41-yil-sonra-bulustular4.jpg
41 yıl sonra bir araya gelen sınıf arkadaşları adına konuşan Dilek Köse, “Hepimiz Bilecik’liyiz. Fakat okulumuzdan mezun olduktan sonra hepimiz bir yerlere dağıldık ve uzun bir zamandır bir araya gelememiştik. Öncelikle bu organizasyonu yapan ve buluşmaya katılan bütün sınıf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizleri karşılayan ve bizlere büyük imkânlar sağlayan Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin’e ve bizlere hoş geldiniz diyerek ziyaret eden Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Aydın Yıldız’a da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 41 yıl sonra bir araya gelişimizde bazen duygusal, bazen de neşeli anlarımız oldu. Edirne’den, İstanbul’dan, Bursa’dan, Ankara’dan, Kocaeli’nden, Almanya’dan, Bilecik’ten katılan arkadaşlarımızın birçoğu uzun zamandır doğup büyüdükleri topraklara gelmemişlerdi. Bu vesile ile Bilecik’i, Söğüt’ü ve Osmanli’ni gezme ve görme fırsatları da oldu. Bu toplantımızı bundan sonra her yıl düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.
41 Yıllık hasretliklerine son veren Bilecik Ticaret Lisesi 1 B sınıfında okuyan ve okulun 3. Mezunları olan 1 B’liler gece boyunca sohbet edip, çiftetelli oynayarak özlem giderdiler.

41-yil-sonra-bulustular2.jpg

Kaynak:M.Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3471 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum