55 İŞLETMEYE CEZA YAZILDI

55 İŞLETMEYE CEZA YAZILDI

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, 2017 yılı içerisinde yapılan 2515 denetimde 55 işletmeye ceza yazıldığını açıkladı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi’nin çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2018 yılı faaliyetlerinin planlanması için toplantı düzenlendi.

İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’ndaki değerlendirme ve planlama toplantısına, İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile birlikte İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli, ilçe şube müdürleri ile Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Eyüp Gültekin ile ilgili personel katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, 2017 yılının gıda denetimleri konusunda oldukça başarılı geçtiğine vurgu yaparak, ilimizde 1992 işletmede 2515 denetim gerçekleştirilerek 55 işletmeye cezai işlem uygulandığını söyledi.

Müdür Yıldız, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Ayrıca işletme denetimi esnasında hijyen ve gıda güvenliğini riske atan durumlarda sıfır toleransla yaklaşılması gerekmektedir. Yapılan denetimlerde idari yaptırımların yanı sıra işletme çalışanlarına gerekli eğitim ve bilgilendirilmelerin yapılmasını da dikkat etmenizi sizlerden istiyorum. 2018 yılının güvenilir gıdaya erişim açısından başarılı bir yıl olması temennisinde bulunuyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum"  dedi.

Toplantı, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişi yapılmasının ardından sona erdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum