'AHLAKSIZ' VE 'YÜZÜ' KIZARACAK KİM?

'AHLAKSIZ' VE 'YÜZÜ' KIZARACAK KİM?

Abisinin FETÖ/PDY’den tutuklanmasını haber yapmamızdan, cemiyetin tutuklanma olayından haberdar olmasını hazmedemeyen o başkan “Ahlaksız” açıklaması yaptı. Başkasına Ahlaksız demesi kendi durumunu değiştirmez. 

AK Parti icraatlarını, Haber11 isimli internet sitesi üzerinden iftira boyutuna varacak açıklamalarla eleştiren Ömer Yel, Haber11'in sahibi Durmuş Günsur gibi FETÖ/PDY'den tutuklanan abisinin haberiyle ilgili tüm basın kuruluşlarına basın açıklaması gönderdi.  Önceden sürekli Haber11’e beyanat veren Ömer Yel bu kez tüm basın kuruluşlarını tercih etti. 

Ömer Yel’in abisi Güngör Yel Söğüt’te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı. Gayet net olan bu haberle ilgili Ömer Yel “Bilgi kirliliği” derken gazetemize ise “Ahlaksız” ifadesiyle hakaret etti.

Darbe girişiminde bulunan hain FETÖ bağlantı şüphesiyle tutuklanan diğer şüpheliler gibi Ömer Yel’in abisiyle ilgili de haber yapılmıştı. Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına, Başbakanına, Milli Eğitim Bakanına, Milli Eğitim Müdürlerine ağzına geleni söyleyen, Basın toplantılarında tiyatro oynayan Ömer Yel’in abisiyle ilgili haber yapılamaz mı?

İnsanlık suçu işleyenler, 241 vatan evladını haince katleden, binlerce gazimizin canını yakan, ülkemize darbe girişiminde bulunan vatan hainleri ile bağlantısı olanlardır. Yüzleri kızarması gerekenler FETÖ/PDY bağlantısı olanlar ve bu iddia ile bağlantı şüphesiyle tutuklananların abisi olmalı.

Basın açıklaması adı altında gazetemize gönderilen metin içerisinde hakaret içerdiği gerekçesiyle Basın kanuna muhalefettin yayınlanmıyor, kendisini facebook hesabından yayınladığı ve basın açıklaması metnini gazetemizin mail adresine gönderdiği gerekçeleri ile yargıya intikal ettirme hakkımızı saktlı tuttuğumuzu kamuoyuna duyururuz.

Ayrıca Ömer Yel siz bir sendikacı değil misiniz? “o Sendikacı..” demek ne zamandan beri hakaret kelimesi oldu?

Siz kendi açıklamanızda “Bir insanın, suçluluğu ispat edilmemiş hala yargılama süreci devam eden abimin mevcut durumu üzerinden kirletilmeye çalışılması tam anlamıyla Ahlaksızlıktır” diyorsunuz.

a)    Haberimizde kesin suçlu ifadeleri yoktur. Sadece tutuklandığı haberi de isim ve soyadı baş harfleriyle verildi.

b)    “Gerek ben, gerekse şu an tutuklanan ağabeyimin…” diyorsunuz, biz kardeşinin tutuklandığı haberini verdik “Ahlaksızlıkla” suçlandık. Siz de tutuklandığını söylüyorsunuz siz ne oldunuz?

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum