AK Parti ‘Peşkeş mi çekiliyor?’ dedi, belediye iptal etti!

AK Parti ‘Peşkeş mi çekiliyor?’ dedi, belediye iptal etti!

Bilecik Belediyesi’ne ait iş merkezinin yarın yapılacak olan ihalesi iptal edildi.

Bilecik Belediyesi’ne ait iş merkezinin yarın yapılacak olan ihalesi iptal edildi. AK Parti’nin ‘Peşkeş mi çekiliyor?’ diyerek gündeme getirdiği ihalenin bir gün sonra iptal edilmesi dikkat çekti.

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi’ne ait Tevfikbey Caddesi üzerinde Elmas çay bahçesinin bulunduğu alana yapılan yeni iş merkezinin yarın yapılacak olan ihalesi iptal edildi. İptal gerekçesi olaraksa ihalenin Resmi Gazete’de yayımlanması gerektiği bildirildi.

Hatırlanacağı üzere; ihale tarihinden iki gün önce basın toplantısı düzenleyen AK Parti, ihaleye ilişkin şaibeli bir durumun olduğunu dile getirmişti. İş merkezinin komple ihaleye çıkması eleştirilirken 16 milyon TL ihale bedelinin az olduğu ifade edilmişti. ‘Belediye yandaşlarına peşkeş mi çekiyor?’ diye soran AK Parti, ihaleyi alacak kişi veya şirketle ön görüşmelerin yapıldığı iddia etmişti.

Bilecik Belediyesi’nin zarara uğrayacağını ve başta esnaflar olmak üzere Bilecik halkının hakkının yeneceğini dile getiren AK Parti, “Bilecik adına büyük bir kayıp” ifadesini kullanmıştı.

Gelinen süreçte belediye, ihalenin Resmi Gazete'de yayımlanmadığı gerekçesiyle ihaleyi iptal ederek bir başka tarihe erteledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.