AK Parti’de ‘Serkan Yıldırım’ dönemi başladı

AK Parti’de ‘Serkan Yıldırım’ dönemi başladı

AK Parti’nin yeni il başkanı Serkan Yıldırım, resmen göreve başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine getirilen Serkan Yıldırım, Fikret Karabıyık’tan görevi devraldı. 

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine, Milletvekili Selim Yağcı, eski il başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, AK Partili belediye ve ilçe başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 

ak-partide-serkan-yildirim-donemi-basladi2.jpg

Mv. Selim Yağcı’dan teşekkür ve tebrik

Devir teslim töreninde konuşan Milletvekili Selim Yağcı, Fikret Karabıyık’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken yeni il başkanı Serkan Yıldırım’a başarılar diledi. Serkan Yıldırım’ın daha önce merkez ilçe ve il genel meclis başkanlığı görevlerinde bulunduğunu anımsatan Selim Yağcı, “Biz anlayışı içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Aday olan diğer kardeşlerimize de teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

‘Partimizin emrindeyiz’

Yaklaşık 5 yıl il başkanlığı görevini yürüten Fikret Karabıyık ise 2013 yılında Merkez İlçe Başkanlığı görevini Serkan Yıldırım’dan devraldığını anımsatarak, “Şimdi ise il başkanlığını devrediyoruz. Diğer talip olan arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Serkan Yıldırım’a her zaman gereken desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Fikret Karabıyık, “Partimizin emrindeyiz, kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu. 

ak-partide-serkan-yildirim-donemi-basladi3.jpg

‘2023 hedeflerine kararlılıkla yürüyeceğiz”

Son olarak söz alan AK Parti’nin yeni il başkanı Serkan Yıldırım ise Fikret Karabıyık ile farklı görevlerde omuz omuza mücadele verdiklerini belirterek, “Görevlerimiz ve kulvarlarımız farklıydı belki ama hedefimiz tekti. Bu süreçte herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Serkan Yıldırım, vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını kaydederek, şöyle devam etti:

“Hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Sürekli sahada olacağız. Hedefimiz 2023 hedeflerine kararlılıkla yürümek olacak. Bu bir bayrak töreni bugün bir devralıyoruz yarın biz başkalarına bırakacağız. 2002 yılında sobalı bir parti binamız vardı şimdi ise kendi parti binasına sahip bir parti haline geldik. Daha güçlü hale gelmek istiyoruz. Fikret başkanımızda ileride başka görevlere gelecek inşallah” ifadelerini kullandı. 

ak-partide-serkan-yildirim-donemi-basladi4.jpg

Konuşmaların ardından, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit tarafından Serkan Yıldırım ve Fikret Karabıyık’a çiçek takdiminde bulunuldu. Fikret Karabıyık tarafından Serkan Yıldırım’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosu hediye edilerek devir teslim töreni tamamlandı. 

Öte yandan, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’nın 7’nci olağan kongresinin 8 veya 9 Şubat’ta gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

ak-partide-serkan-yildirim-donemi-basladi5.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4066 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum