AK PARTİ'DE YÖNETİMDE İSTİFA ETTİ

AK PARTİ'DE YÖNETİMDE İSTİFA ETTİ

AK Parti yönetimi istifa etti

Ak Parti’de istifa krizinin ardından bugün saat 15:00’de İl Başkanlığında toplantı düzenlendi. Teşkilat arasında yeni il başkanı için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Üyeler yeni il başkanı için önerilerini yazılı olarak sundu. Ardından mevcut İl Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etti.
Hatırlanacağı üzere, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, görevinden istifa etmek istediğini parti genel merkezine bildirmişti. Pazar günü, gazetemizin haber sitesinde yer alan istifa haberi Bilecik kamuoyunda geniş yankı buldu. Kadir Bayrak'ın geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Ankara'da istifasını verdiği ve konuyla ilgili kimseye haber vermediği öğrenildi. 
İstifa haberiyle birlikte yönetim kurulu üyeleri arasında telefon trafiği başladı, partililer bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda uzun uzun görüşmeler yaptı. 
Pazartesi günü sabahı Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Av. Kadir Bayrak ve Av. Recep Akay'ın Şeyh Edebali Türbesi'nde toplantı halinde olduğu görüldü. Bayrak ve Eldemir buradan Bozüyük'teki Aceze Evi'nin açılış törenine katıldı. 
Açılışın hemen ardından Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Bilecik’e hareket eden Kadir Bayrak’ın istifası teşkilatlar arasında değerlendirildi. Ak Parti’deki istifa krizini değerlendirmek üzere Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ile ilçe başkanları ile toplantı düzenledi. Toplantıya Koordinatör Milletvekili Alim Tunç ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca da katıldı.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum