AK PARTİ’Yİ TEMSİL EDENLER

AK PARTİ’Yİ TEMSİL EDENLER

Osmanlı devrinde zamanın Sivas valisinin hanımı hamama gitmiş, döndüğünde eşine ‘Bey senin tayininin çıktığı hamamda konuşuluyor’ demiş. Vali ‘Hanım sen eşyaları topla bu işin dedikodusu çıktıysa aslıda çıkar’ demiş. 

Ak Parti referandum ve son birkaç seçimdir istenilen sonuçlara ulaşamıyor. Halkın muhalefete güvenmemesinden dolayı seçimlerden yine birinci parti olarak çıkıyor. Lider Erdoğan ‘Her ne kadar halkın mesajını aldık gereken değişiklikler yapılacak’ dese de birkaç önemsiz değişikliğin haricinde ana vananın başındakilere dokunulmuyor. 

Her ne kadar İşin önemine uygun çalışmalar yapılmasa da halk ağır aksak gidişten memnun değil. Memnuniyetsizliği açıkça dile getirenlerde var. 

Eski mankenlerden Tuğçe Kazaz, AK Partili olduğu halde şikayetini şöyle dile getiriyor; “Bende artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı. Çünkü FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu.

Eğer AK Parti gelecekse tutumunu değiştirmesi lazım. Erdoğan milletin sahiplendiği bir devlet başkanı oldu, fakat onun klonları türemeye başladı. AKP içinde onun gibi insanlara davranan, bu güçten nemalanan klonlar meydana gelmeye başladı. Tayyip Bey'in etrafındakilerin doğru şeyler anlattıklarını düşünmüyorum ben. AK Parti çıktığında 2 yaşında olan gençler şuan 20 yaşında yeni nesli oluşturuyor ve AK Parti hala aynı söylemleriyle devam ediyor. Bir değişiklik yok. Ben AK Parti'yi destekleyen biri olarak söylüyorum bunu."

Yine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Uşak’ta İl Danışma Meclisi toplantısında , “Açıkçası artık Tayyip Erdoğan'ın siyasi karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma devri geride kalmıştır. Bizim üzerimize düşen, onun üstüne yük olmak değil onun yükünü almaktır” diye bir konuşma yaptı. 


AK Parti, yaptığı idari değişiklikler, alması gereken tedbirleri almamak (Emeklilikte Yaşa Takılanlar gibi) yapması gerekenleri yapmayarak halkı sıkıntıya soktu. Muhalefetin eline koz verdi. 

Ayrıca AK Parti’yi temsil makamında olan bazılarıyla ilgili toplum arasında konuşulanları elbette duymayan kalmadı. Buna rağmen konuşması gerekenlerden çıt çıkmıyor. Bizden uyarması, eğer Sivas valisinin durumuna düşmek istenmiyorsa AK Parti’yi temsil iddiasında olanlar aklını başına almalı. Yoksa bunun vebali ağır olur kimse bunun altından kalkamaz. 

Bu haber toplam 2248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum