AKSA'NIN YENİ MÜDÜRÜ METİN CEYHAN OLDU

AKSA'NIN YENİ MÜDÜRÜ METİN CEYHAN OLDU

Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Şirket Müdürü Görevine Metin Ceyhan atandı.

2005 yılında Aksa Doğalgaz ailesine katılan ve on senedir Hatay-Osmaniye Bölge Müdürü görevini sürdüren Metin Ceyhan, Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Şirket Müdürü görevine atandı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 40 milyon nüfusa hizmet veren Aksa Doğalgaz, alanında uzman ve güçlü kadrosuyla, her sene yüz binlerce aileyi doğal gaz konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz’ın Şirket Müdürü, daha önce Hatay-Osmaniye Bölge Müdürü olarak görev yapan Metin Ceyhan oldu.

METİN CEYHAN KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği mezunu olan Metin Ceyhan, iş hayatına 1993 yılında Ankara’da ÇKS Doğalgaz ’da Mühendis olarak başlamıştır. İzmit Doğal Gaz Dağıtım projesi İZGAZ’da 1996 yılında İşletme Mühendisi, 1998’de İşletme Baş Mühendisi, 1998 -2005 yılları arasında İşletme Müdürü olarak görev yapan Ceyhan, 2005 yılında Aksa Düzce-Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de çalışmaya başladı. 2006 - 2008 yılları arasında Aksa Sivas Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de İşletme Müdürü olarak görev yapan Ceyhan, 2008 - 2019 yılları arasında Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de (Hatay - Osmaniye) Bölge Müdürü olarak çalışmıştır. Ceyhan, 2019 yılı itibarıyla Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş Şirket Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.