AKŞENER SERT KONUŞTU

AKŞENER SERT KONUŞTU

Akşener, Söğüt'ten Bahçeli'ye cevap verdi

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in Söğüt mitingi başladı. 
Çocuklarla birlikte sahneye çıkan Akşener, iktidarın bayramları gerektiği şekilde kutlamadığını öne sürerek,"Bizim dönemimizde bayramlar olması gerektiği gibi kutlanacak" dedi. 

galeri-006.jpg
Daha sonra kurultay sürecinden bahseden Akşener, 1 Kasım seçimlerinin ülkücü harekete yakışmadığı için yola çıktıklarını söyledi.  
Söğüt'te kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Akşener,"Bugün burada Osmanlı'nın kalbinde şu tabloyu birileri görsün uykuları kaçar, nitekim kaçtı. Daha sonra kendileri kaçacak" dedi.
Akşener'in konuşması sloganlarla sık sık kesilirken, Akşener şöyle devam etti:
"Biz demokratik bir hakkı dile getirmek için yola çıktık, kendi içimizdeki meseleydi ama biz kendimizi AK Partililerle karşı karşıya bulduk. En son Davutoğlu'nun da işin içine girmesiyle demek ki kurultay sadece MHP'nin değil AK Parti'yi yöneten ve Cumhurbaşkanının problemi de olmuş.
8 Nisan'da mahkeme karar verdi. 7 tane çağdaş gazete bir manşetler dizisiyle çıktı. Hepsi MHP'ye darbe dediler. Bunlar her seferinde her şeye darbe diyorlar sonra bizi kandırdılar diyorlar.
Paralel kimmiş, ben miymişim, ben paralel değilim ama bana paralel diyen kim varsa yamuktur, yamuk. Allah'ın izniyle bütün yamuklukları MHP iktidarında teker teker düzelteceğiz" dedi. 
Doğu ve Güneydoğu'da devam eden terörle mücadeleye değinen Akşener, terörle mücadeledeki asker ve polisimize Allah'tan yardım istedi. Her türlü terör örgütlerine yardım ve yataklık edenlerin MHP iktidarında yargılanacağını dile getiren Akşener, MHP'nin iktidar olması halinde terörle mücadeledeki politikaları hakkında bilgiler verdi. 
İktidarınn terörle mücadelesinde yanlarında olduklarını kaydeden Akşener,"Eksik yapıyorlar ama yanlarındayız. Biz geldiğimizde bu terörün belini kıracağız. Daha evvel yaptık o yüzden kesin konuşuyorum. Ülkenin refaha huzura ihtiyacı var" dedi.
Konuşmasının son bölümünde parti genel merkezine seslenen Akşener,"İnatlamayın,  koltuklarinizdan kalkın duyun bu milletin sesini. Kongre toplanacak delege konuşacak. Bu iş olacak, gerçekten olacak ve MHP iktidar olacak, bu ülkeyi yönetecek" diyerek sözlerine son verdi. 

 

Bu haber toplam 2282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.