ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

Zeytin Dalı Harekatı, Fırat Kalkanı Harekatı ve şimdi de Barış Pınarı Harekatı ile Suriye’de ikamet eden terör odakları imha ediliyor.

Barış Pınarı Harekatı’ndan evvel yapılan iki harekata da içimizdeki gafiller, hainler karşı çıkmışlardı. ABD, AB ülkeleri her iki harekata karşı çıkmışlardı ama bu son harekata daha fazla feryat figanla ağlaşarak karşı çıkıyorlar. Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekatlarında canını kurtaran teröristler Fırat’ın doğusunda toplandılar, Fırat’ın doğusuna Barış Pınarı Harekatı başlayınca ABD ev AB’nin beslediği teröristler imha olacaklar. Adamların başından beri düşündükleri, Türkiye’nin sınırında ikinci bir İsrail devleti kurma hayalleri hüsran ile sona eriyor. Türkiye, İran, Irak, Suriye’yi bölme girişimleri sona eriyor. İsrail’in Arz-ı Mev’ud hayalleri akamete uğruyor, topluca bağrışmaları bu yüzden. 

ABD’nin, AB ülkelerinin ve İsrail’in Barış Pınarı Harekatı’na neden karşı çıktıklarını biliyoruz. Katillerinin yanında yer alan Arap Birliği üyelerine, Kıbrıs Cumhurbaşkanına ne oluyor? Esed rejimi kendi vatandaşını öldürmeye başladığında Arap Birliği Teşkilatından çıkaran sizlerdiniz. Osmanlı İmparatorluğunun himayesinde 400 yılı aşkın yaşadınız, ne Arap kimliğinizden ne de dilinizden hiçbir şey kaybetmediniz. Şu yüzyıl içinde Batı etkisiyle asli hürriyetinizi kaybettiniz. 

1974 Kıbrıs Harekatıyla Yunanistan vatandaşı olmaktan kurtardığımız Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya tavsiyemiz önce Akıncı soy adını değiştir sonra konuş. Sen Akıncı ismine değil mandacı ismine layıksın. Onun gibi düşünen daha başkalarının, bazı sivil toplum kuruluşlarının, Barış Pınarı Harekatına karşı, PKK, PYD, YPG’ye ses çıkartmayan açıklamalarına yargı ve devlet dur demeli. 

Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatlarından sonra ülkemizde bombalı eylemler sona erdi. Son Barış Pınarı Harekatıyla da Kandil’e asker gönderen Suriye terörüne gerekil dersler veriliyor. 

‘YPG, PYD bize mi saldıracak’ diyenlerde umarım derslerini alıyorlardır. 

Allah ordumuzun muzaffer eylesin.     

Bu haber toplam 1560 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum