ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN FATİH BAŞKAN

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN FATİH BAŞKAN

Rahmetli Erbakan’ın uzun siyasi hayatında kısa kısa devlet hizmetinde bıraktığı eserler ülkemizi dimdik ayakta tutuyor. Bu eserlerden biri de ASELSAN. Bugün Türkiye’nin silah ihtiyacının yüzde 65’ini üretiyor.

1994 seçimlerinde Erbakan genel başkanlığında ki Refah Partisi başta İstanbul, Ankara olmak üzere birçok il ve ilçede Belediye Başkanlığını kazandı. Bugünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’un Refah Partili Belediye Başkanı oldu.

2014 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine şimdi olduğu gibi 1,5 – 2 ay gibi bir zaman vardı. Söğüt’ün Küre köyünde Kafadarlarımı ziyarete gitmiştim. Sohbetimize seçimler konu oldu. Arkadaşlarımın yakınlarından biri İstanbul –Bakırköy’de oturuyor. ( O tarihte) İstanbul’da CHP’nin kazanacağını iddia ediyor. Kendisine; bak kardeşim 1994 seçimlerinden evvel İstanbul’u CHP’li Belediye Başkanı Nurettin Sözen idare etti. Eminönü Meydanı birbiri üstüne yığılan çöpler bir dağ gibi oldu. Halk kokudan bayılmaya başladı. Musluklardan su yerine tıs sesleri çınlıyordu. Pis hava yüzünden İstanbullu’lar maske takmaya başlamıştı. Bu dediklerim yanlış ise cevabını ver doğruysa hakkı teslim et. Bugün Eminönü meydanında çöp dağları var mı? İstanbul’da suyu akmayan ev, maske takarak sokakta dolaşan var mı? Dedikten sonra aynen şöyle demişti; “Evet ben bir CHP’liyim ama bu söyledikleriniz doğru. İnsanoğlu geçmişi çabuk unutuyor.”

O günün İstanbul’unu yaşanır hale getiren bugün Türkiye’yi yaşanır hale getirdi. Onun partisinden belediye başkanı seçilenler hizmetleriyle anılır hale geldi.

Geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan akşam Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın beş yıl içerisinde Bozüyük’e kazandırdığı 160 eser görsel olarak kalabalık halka gösterildi.  Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar halkın teveccühü devam eder kazanırsa, yapacaklarını anlattı. Proje olarak hazırlananları gösterdi. Bunları tek tek anlatmaya gerek yok çünkü haberlerimizde tafsilatıyla anlattık.

Benim beğendiğim, dikkatimi çekenler şunlar oldu; eski halin kurulduğu alan, hal camisi ibadete açılıyor, katlı otoparklar tamamlanıyor, güneş enerji sistemleri kuruluyor. İstiklal Savaşı yıllarıyla ilgili müze kuruluyor. Kapalı olimpik yüzme havuzu, Cumhuriyet Meydan düzenlenmesi, Dodurga Barajı çevre düzenlemesi, Sofular Yaylası Gençlik Kampı. Ben bana göre önem arz edenleri yazdım. Tamamını yazmaya ne yerim ne de zamanım müsait.

Toplantıda eskiden tanıdığım çeşitli arkadaşları görme imkanım oldu. Fatih Başkan’ın çalışmalarından memnun olduklarını, eserlerine eser katması için destek vereceklerini ifade ettiler.

Başkan Fatih konuşmasından devletin Bozüyük’e yapacağı bir çok yatırımdan bahsetti. En önemlisi ise Yeni Devlet Hastanesi’nin Şehir Hastanesi olarak yıllardır halkın iki hastaneye taşınmasına son verileceğini, tek çatı altında hizmet verileceğini açıklaması oldu.

Milletvekili Selim Yağcı’nın yaptığı konuşmada Başkan Fatih’in çalışmalarından memnun olduğunu, her zaman arkasında duracağını açıklaması halk tarafından bol alkış aldı.

Fatih Bakıcı’ya seçimlerde Allah’tan başarılı olmasını dilerim. Hizmetlerinin devamı için duacıyım. Allah yolunu açık etsin.

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum