‘ANLAYIŞ RİCA EDİYORUZ’

‘ANLAYIŞ RİCA EDİYORUZ’

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürlüğü’nce, gazetemizin Pazartesi günkü sayısında yer alan ‘Ortada Direk Var Yandan Geç’ başlıklı habere ilişkin açıklama yapıldı. Bahçelievler Mahallesi’nde yolun ortasında kalan elektrik direğini konu edinen habere ilişkin açıklamada, bahse konu mahallenin yatırım planına alındığı ve elektrik hatlarının yakın zamanda yer altına alınacağı belirtildi.

Yatırımların hem kurum için hem de vatandaşlar açısından meşakkatli bir süreci beraberinde getirdiği ifade edilerek, “Tüm bu süre zarfında halkımızdan sabır ve anlayış rica ediyoruz” denildi.

OEDAŞ İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“OEDAŞ Bilecik İl Müdürlüğümüzün 2017 yatırım kapsamı çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nin tamamı yatırım kapsamına alınmış olup 1 Ağustos 2017 tarihi itibariyle ilgili bölgedeki çalışmalara başlanmıştır. Bahçelievler Mahallesi ve haberinize konu olan direğin de yer aldığı bölgede 1 hafta içerisinde kazı çalışmaları başlayacak olup şebeke yer altına alınacaktır.

Bildiğiniz gibi OEDAŞ olarak Şubat 2017 itibarıyla yeni bir yatırım dönemine girmiş durumdayız. Faaliyet gösterdiğimiz iller olan Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik’te halkımıza kaliteli ve kesintisiz elektrik sunmak için gerekli yatırım planlarımızı oluşturduk. Bölgemizi uluslararası standartlarda bir elektrik şebekesine kavuşturacak bu yatırımların hem kurumumuz hem de halkımız için meşakkatli bir süreci içereceği aşikârdır. Tüm bu süre zarfında halkımızdan sabır ve anlayış rica ediyoruz.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum