ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMLARI BAŞLADI
Sinan ÖNCE
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77. yılı münasebetiyle tertip edilen anma programları başladı.
Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan törenler daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.
ÇELENKLER SUNULDU
Cumhuriyet meydanındaki programda Valilik, Tugay ve Garnizon Komutanlığı, Bilecik Belediyesi, Ak Parti İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Vatan Partisi İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Türk Kadınlar Birliği Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından saatler 09:05'i gösterdiğinde sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Cumhuriyet Meydanındaki törenler sona erdi.
Törenler saat:10:30'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki programla devam edecek.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.