AVRUPA'DAN BİLECİK'E BÜYÜK İLGİ

AVRUPA'DAN BİLECİK'E BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, yurt içinden ve yurt dışından ağırladığı konuklar ile Ata toprakları Bilecik’in tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. 20 günde 2 bin 500 kişilik Fransa ve Almanya’dan gelen konukları ağırlayan Bilecik’te önümüzdeki haftalarda ziyaretlerin devam edeceği bilgisi verildi.

avrupadan-bilecike-buyuk-ilgi4.jpg
Gerek bireysel gerek turlar şeklinde ilimize ziyarete gelen turistlerimiz, şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi oluyor.
Geçtiğimiz haftalarda Fransa ve Belçika’dan öğrenci gruplarını ağırlayan Bilecik’e bu kez de Almanya ve Fransa’dan öğrenci grupları gelerek, Şeyh Edebali Türbesinde dua etti ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek, bilgi aldı.

avrupadan-bilecike-buyuk-ilgi2.jpg
Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, gelen konukları ağırlayarak, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

avrupadan-bilecike-buyuk-ilgi3.jpg
20 günde 2 bin 500 kişilik Fransa ve Almanya’dan gelen konukları ağırlayan Bilecik’te önümüzdeki haftalarda ziyaretlerin devam edeceği bilgisi verildi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum