AYDINLATMA FİRMASI BAKKALCIOĞLU’NU YALANLADI

AYDINLATMA FİRMASI BAKKALCIOĞLU’NU YALANLADI

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun ana cadde üzerindeki aydınlatmaların bedellerine ilişkin yaptığı açıklamaya, işi yapan LED CO firmasından açıklama geldi. Firma, yazılı açıklamasında Bakkalcıoğlu’nu yalanladı. 

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, ana cadde üzerinde orta refüjde bulunan aydınlatmalarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bakaklcıoğlu, geçtiğimiz yıllarda yapılan yıldız şeklindeki 37 tane aydınlatmanın her birine 7000 TL bedel ödendiğini ancak işi yapan firmanın kendilerine direk başı 800-1500 TL arası fiyat verdiğini söylemişti. 

İŞİ YAPAN FİRMA YALANLADI

Bunun üzerine işi yapan LED CO firmasından gelen açıklamada, Bozüyük Belediyesi’nce kendilerinden fiyat alınmadığı belirtilerek, “Bu konuda bize, ne şifahi nede yazılı olarak bir fiyat bilgisi sorulmamıştır. Fiyat bilgisi sorulduğu söylenmiştir ama bu gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. 

aydinlatma-firmasi-bakkalcioglunu-yalanladi2.jpg

Firma, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Bozüyük belediye başkanımızın yapmış olduğu basın toplantısında Dekoratif Led Aydınlatmalarla alakalı olarak, firmamıza danışıldığı ve fiyat alındığı söylenmiştir.

Bu konuda bize, ne şifahi nede yazılı olarak bir fiyat bilgisi sorulmamıştır. Fiyat bilgisi sorulduğu söylenmiştir ama bu gerçeği yansıtmamaktadır. Firmamıza bu konuda danışılsaydı bile alacağınız fiyat bilgisi aynı olacaktı. Çünkü firmamız 97 ülkede temsilciliği bulunan ve standartları Avrupa olan(ve ürünlerinin tamamı Avrupa’da üretilen, laboratuvarlarla standartları belirlenen) kurumsal bir firmadır.

Şirketimizin fiyat politikası gerek ülkemizde gerek dünya üzerindeki temsilciliklerinde kişiye yada belediyeye göre değişmemektedir. Bu bağlamda alınan fiyat aralığı olan 800- 1500 TL kesinlikle bizim kalitemizi ve standartlarımızı oluşturmamaktadır. Muhtemelen ucuz Çin ürünlerinden alındığı iddia edilen fiyatları yansıtmaktadır.

Ayrıca, Motifler 3 boyutludur. Tek bir motif değil 4 motif gibi düşünülmelidir Fiyata işçilik, nakliye, montaj, sepet, vinç ve teknik elemanların yeme içime- konaklamaları da dahildir. Standartlarımız CE standartlarıdır. Çin ürünü değildir. Çin ürünleri en fazla 3-4 ayda çalışmaz hale gelmektedir buda kamuya daha fazla zarar verdirmek demektir. Konuyu bilgilerinize sunarız.” 

aydinlatma-firmasi-bakkalcioglunu-yalanladi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum