BAĞLANTI YOLUNDA MUTLU SON

BAĞLANTI YOLUNDA MUTLU SON

Ahmet MEŞE

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın uzun zamandır uğraştığı Bilecik'e bağlantı yoluyla ilgili güzel haber geldi. Başkan Yağcı, Küplü kavşağının bulunduğu alandan Bilecik'e bölünmüş yol tarzında yeni bir kavşak projesinin ihale edildiğini belirtti. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, kendisinin uzun zamandır takipçisi olduğu ve Bileciklilerin merakla beklediği Bilecik'e bağlantı yoluyla ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye meclisi Mayıs ayı toplantısının ardından meclis üyelerine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yağcı,"Küplü tarafındaki kavşağımız gerçekten şehrimize yakışır bir kavşak değil. Son derece sıkıntılıydı. Yıllardır bununda takibini yapıyorduk. Orası da bu anlamda yatırım programı içerisine alındı. Oraya yeni bir bölünmüş yol tarzında yeni bir kavşak projesinin ihalesi yapıldı" dedi. 

Yakın zamanda yeni kavşak yapımına başlanacağını söyleyen Yağcı daha sonra o yolun İstasyon Mahallesi'ne kadar bölünmüş yol olarak devam edeceğini ifade etti. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.