BAKAN AVCI'DAN OSMANELİ HABER GAZETESİ'NE ZİYARET

BAKAN AVCI'DAN OSMANELİ HABER GAZETESİ'NE ZİYARET

Anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında Osmaneli’ne gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Osmaneli Haber Gazetesini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı 29 Mart Çarşamba günü Saat 10.30’da Osmaneli’ye gelerek bir takım ziyaretler yaptı. Ardından Osmaneli Haber Gazetesi'ne ziyarette bulunan Bakan Avcı, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandı. 

Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem Bakan Avcı’ya gazete çalışmaları hakkında bilgi verdi. Osmaneli Haber Gazetesi'nin ilçede ilk ve tek günlük gazete olduğunu belirten Mehmet Erdem; “Yedi buçuk aydan bu yana Osmaneli ilçemizde gazetemizi günlük olarak çıkartmaktayız. Osmaneli ilçemizin sorunlarına, ilçemizde yapılan yatırım ve güzel işlere değinen gazetemizin günlük 250 tirajı var” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’da Osmaneli’de günlük gazetenin çıkmasının Osmaneli’nin gelişme yönünde attığı adımların hızlanmasına vesile olacağını söyledi. Bakan Avcı şunları söyledi: “Osmaneli’de günlük bir gazetenin yayın yapması çok güzel. Bu Osmaneli ilçemizin gelişmişlik düzeyini gösterir. Vatandaşlarımızın her konuda bilgilendirilmesi hususunda çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Zor ama zevkli bir mesleğe sahipsiniz. Bu görevinizde sizlere başarılar diliyorum. 

Ayrıca Gazeteyi Osmaneli’de kazandıran gazete sahiplerini de böyle güzel bir girişim yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Bakan Avcı daha sonra gazetenin basıldığı makineleri de inceleyerek gazeteden ayrıldı. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.