BAKAN EROĞLU BİLECİK'TE

BAKAN EROĞLU BİLECİK'TE

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün ilimize geldi.

Bakan Eroğlu, ilk olarak Bilecik Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik anı defterini imzalayan Eroğlu daha sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindekiler ile görüştü.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Bakan Eroğlu, Bilecik'teki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bilecik'e en çok gelen bakan olma özelliğini elinde bulunduran Eroğlu,"Bilecik'e ne yapsak azdır" dedi.

Bilecik'in kendisi ve AK Parti hükümeti açısından ayrı bir yerinin olduğuna dikkat çeken Eroğlu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Bilecik'e çok sayıda hizmetin geleceğini vurguladı.

 

 

Bakan Eroğlu daha sonra Bilecik Belediyesi'ne geçti. Burada Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Eroğlu, Başkan Yağcı'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Yağcı'yı her zaman örnek başkan olarak gösterdiğini dile getiren Eroğlu,"Bilecik eskiden köy gibiydi ama başkanımızla birlikte şehir büyümeye ve gelişmeye başladı" dedi.

Başkan Yağcı'da Eroğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bakan Eroğlu, programı dahilinde şu anda Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen  ve Bakanlık paydaşlarının katıldığı koordinasyon toplantısına başkanlık ediyor.  

Eroğlu, Cuma namazının ardından yine Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Ardından Eroğlu AK Parti İl Başkanlığı'nı daha sonra Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret edecek. 

1-052.jpg

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum