BAKICI´DAN EĞİTİME TAM DESTEK

BAKICI´DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulu´nu ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü.

İsmet CEP
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Arif Nihat Asya Ortaokulu'nu ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerle görüştü.
Başkan Bakıcı, öğretmenlerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, Bozüyük Belediyesi'nin eğitime büyük önem verdiğini, çocukların en iyi şekilde eğitim almaları için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde eğitim veren ve 2.yarıyılda faaliyete geçen Arif Nihat Asya Ortaokulu'nu ziyaret etti.
Başkan Bakıcı, okul binasını gezerek okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada öğretmenlerin talep ve ihtiyaçlarını da dinleyen Başkan Bakıcı,“Hükümetimizin ve Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı'nın destekleriyle ilçemize kazandırılan Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda öğretmenlerimiz yeni ve modern binalarda eğitim vermenin rahatlığını yaşıyor. Bizim için en önemli husus çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.
Başkan Bakıcı, okul ziyaretinin ardından TOKİ yolu ile Arif Nihat Asya Ortaokulu yolu üzerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.