BASATEMUR HAKKINDA KARAR VERİLDİ

BASATEMUR HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanvekili Ahmet Basatemur, 1 Kasım seçimleri öncesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilgili hakkında açılan davadan beraat ettiğini açıkladı. 

Basatemur, seçimlerde FETÖ'ye yakın bazı öğretmen ve memurların sandık görevlisi oldukları yönündeki paylaşım üzerinden kendisine açılan davadan alnının akıyla çıktığını belirterek,"Adalet geç de olsa tecelli etti" dedi. 

Basatemur, kendisine dava açan savcı ile mahkemeyi ilk yürüten hakimin FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandıklarını ifade etti. 

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanvekili Ahmet Basatemur konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"1 Kasım seçimleri öncesi hazırlanan sandık görevlileri listeleri içerisinde FETÖ  terör örgütüne müntesib öğretmen ve memurların yer almasına itirazımızı sosyal medya üzerinden kamuoyuna duyurmuştuk. Bu paylaşımımızdan rahatsız olan bazı yargı mensuplarının tarafıma "açtırmış" olduğu dava beraat ile neticelendirilmiştir.

 Dava süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Eğitim-Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ramazan Çakırcı ve Hasan Yalçın Yayla; Dava süresi boyunca bir an olsun yanımdan ayrılmayan  Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Sayın Ahmet Selöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve TBMM Başdenetçisi Sayın Şeref Malkoç, Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Sayın Abdülhamit Gül; Avukat Ismail Aydos, Mehmet Cuma Albayrak; Milletvekilimiz Sayın Fahrettin Poyraz ve tabiki eşime teşekkür ediyorum. 

"Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır" mısrasındaki ilahi tecelli bir kez daha vücud bulup zuhur etmiştir. Plan yapanlar planlarının altında ezilmiştir. 15 Temmuz öncesi kurbanlık koyun gibi sözde adil olan o hakim ve o savcının eline teslim edilmiş, ceza alıp ihraç edilmeyi beklerken bugün o hainlerin ihraç edilip tutuklanmasıyla kurdukları kumpasın cezalarını Hakk tarafından kendilerine verilmiş, adalet güçlünün yanında değil haklının yanında olduğunu göstermiştir" dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum