BAŞBAKAN'IN MÜJDESİNE EKSPERTİZ ENGELİ

BAŞBAKAN'IN MÜJDESİNE EKSPERTİZ ENGELİ

Başbakan Binali Yıldırım’ın esnafa kendi işyerini satın almak istiyorsa 500 bin lira krediyi 10 yıl vadeyle ve düşük faizle alabileceği müjdesine eksperler engel oluyor.

Ak Parti Hükümetinin müjdesini Başbakan Binali Yıldırım’ın ağzından duyan esnaf işyeri alabilmek için Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine ve Halk Bankasına müracaatı sonrasında ekspertiz raporlarının düşük gösterilmesi esnafı zor durumda bırakıyor.

HÜKÜMETE KUMPAS MI KURULUYOR?

Piyasaları canlandırmak için hükümetin ekonomik olarak aldığı bir dizi tedbirlere ekspertiz raporlarının düşük çıkartılarak alım satımları engellemesi ve vatandaşı zor durumda bırakması üzerine eksperlerin ve eksperlerin bağlı bulunduğu kuruluşun hükümeti zor durumda bırakmak için “kumpas mı kuruluyor” dedirtti.

SONUÇTAN HERKES RAHATSIZ!..

Başbakan Binali Yıldırım'ın müjdesi üzerine kendi işyerine sahip olmak isteyen esnaf pazarlık ettiği dükkanı, Esnaf Kefalet Kooperatifinin gerekli işlemleri sonrasında Halk Bankası tarafından gönderilen eksperin piyasa değerinden çok düşük çıkarması üzerine herkes mağdur oluyor.

Bu durumdan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Halk Bankası rahatsızlığını belirtirken, mal sahibi pazarlık ettiği dükkanını satamayışından, esnaf ise umudunun kırılmasından muzdarip.

EKSPERLER BU ÜLKEDE DEREBEYİ Mİ?

Piyasa değerlerinin çok altında fiyat veren eksperler inşaat sektörünü, dükkan ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşı ve vatandaşın muhatap olduğu bankaları zor durumda bırakıyor. Pazarlık üzerinden tapuda işlemlerini yaptıran vatandaşın düşük eksper raporu neticesinde bankada yaşadığı mağduriyetin hesabını kim verecek?

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 9057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum