BASIN MASASI BAŞLIYOR

BASIN MASASI BAŞLIYOR

Sakarya Gazetesi olarak bir ilke daha imza atıyoruz. Bilecik'in ilk açık oturum programı Basın Masası'nı başlatıyoruz.

Ahmet MEŞE

Sakarya Gazetesi olarak Bilecik'te ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Bilecik'in ilk açık oturum programı Basın Masası'nı başlatıyoruz.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın moderatörlüğünde ilk çekimleri gerçekleşen Basın Masası, her hafta Bilecikliler ile buluşacak. Açık oturum, gazetemizin haber sitesinden videolu takip edilebileceği gibi aynı zamanda gazetemizden de okunabilecek.

Programın ilki Pazartesi günü takipçilerimiz ile buluşacak olup, ilk programımızın konukları ise iş adamı ve siyasetçi Orhan Şişman ile MHP'nin tanıdık simalarından Mehmet Erdem oldu.

Şişman ve Erdem, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın sorularına içtenlikle cevaplar verirlerken, Basın Masası'nda 733. Ertuğrulgazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri masaya yatırıldı.  

Diğer yandan programımızın diğer davetlisi CHP'nin eski Merkez İlçe Başkanlarından Sedat Bayam, il dışında olduğundan programımıza katılamadı. Bayam, programımızın hayırlı olması temennilerinde bulunarak bundan sonraki oturumlarda memnuniyetle yer almak istediğini belirtti. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.