BAŞKAN BAKICI SUNUM YAPTI

BAŞKAN BAKICI SUNUM YAPTI

Bozüyük AK Parti Eylül ayı İlçe Danışma Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Metristepe Kültür Merkezi'nde yapılan danışma toplantısı şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması  ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlarken toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin yaptı.

1-575.jpg

İlçe Başkanı Çetin partililere hitaben yaptığı konuşmasında “Öncelikle bu akşam aileleri ile birlikte olmak yerine bizleri de diğer bir ailesi olarak görerek bizimle bulunan tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti olarak pek çok zorluğa göğüs gerdik. Bu günde ülkemize ve reisimize karşı başlatılmış bu ekonomik savaşa göğüs gereceğiz. AK Parti ülkenin geleceği için en anlamlı ve olumlu çalışma ne ise onu yerine getirmiş, bundan sonrada bu doğrultuda Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde bu çalışmalarına devam edecektir” dedi. 

Konuşmasının devamında ilçede ki AK Parti’den önceki yerel yönetim anlayışı ile ilgili de konuşan İlçe Başkanı Çetin, bugün gelinen noktada yerel ve genelin uyumlu çalışmasına vurgu yaptı ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ilçede yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

2-583.jpg

İlçe Başkanı Mesut Çetin'in ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise partilileri selamlamasının ardından ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili salonda bulunanlara sunum yaptı.  “Bizler, sizler tarafından bize verilen görev neticesinde Bozüyük'ü geleceğe hazırlamak ve halkımıza hizmet etmek için çalışmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz" dedi. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibi içinde, AK Parti'de halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe genelinde yapılan çalışmaları ayrıntılı olarak bir sunum eşliğinde anlattı. Konuşmasında sosyal tesislerden alt yapı çalışmalarına, asfalt ve diğer çevre düzenleme çalışmalarından belediyenin imza attığı pek çok önemli projeye değinen Başkan Bakıcı, “siz değerli AK Partili yol arkadaşlarım bizim ikinci bir ailemiz oldunuz. Bu yola çıktığımız günden beri yanımızda tüm zorlukları bizimle birlikte kucakladınız. Bundan sonrada bu dayanışma ve kardeşlik böylece devam edecektir” dedi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuşmasında ayrıca Bozüyük' e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve yeni hastane projesinin oluşmasında büyük emeği olan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e ve Ankara'da Bilecik ve Bozüyük için çalışmaya devam eden AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'ya teşekkür etti. Yerelin ve genelin birlikte çalışmaları neticesinde ortaya konan hizmetin ve çalışmaların doğurduğu olumlu sonuçlara da değinen Başkan Bakıcı son olarak danışma toplantısına katılan tüm partililere teşekkür etti. Konuşmasının bitiminde uzun süre alkışlanan Başkan Bakıcı'nın ardından konuşan AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı ise  “Bozüyük teşkilatımız her kademesinde yüksek bir performans ile çalışmaya devam etti. Bunu yaklaşan yerel seçimlerde de sürdürecektir. Bozüyük'e dışarıdan baktığımızda gördüğümüz şudur; Fatih Bakıcı, Bozüyük için gerçekten büyük bir şanstır. Yapmış olduklarını ve yapacaklarını hepimiz gördük. Bize düşen onunla birlikte yan yan yürümeyi sürdürmek ve bu başarı ile gururlanmaktır" dedi.

3-447.jpg

Yapılan Konuşmaların ardından toplantının ikinci bölümünde partililerden gelen sorular cevaplandırıldı.

AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, partinin çeşitli kademelerinden yöneticiler ve partililer katıldı.

4-182.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum