BAŞKAN BAKICI'DAN ÇOK SERT TEPKİ!

BAŞKAN BAKICI'DAN ÇOK SERT TEPKİ!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Taksim meydanında yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yaptı. Ezana tahammülsüzlüğün kabul edilemez olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı, "Anladık ki bizlerin canım feda dediği bu ülke, bu millet, bu bayrak sizin değeriniz değil" dedi. 

Yatsı ezanını okunurken yürüyüşe katılan kadın grupların, ıslıklarla ezanı bastırmaya çalışmasının çok üzücü olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, sert sözler sarfettiği açıklamasında, şunları kaydetti:

"Anladık ki bu ülke bayrağı senin değerin değil. Ezanı senin değerin değil. Bu millet, bu vatan da senin değerin değil. Anladık ki günü geldiğinde bu milletin hiçbir çıkarına da sahip çıkmayacaksın. Ama unutma ki sen ne kadar bu ülkenin değerlerini, inancını aşağıladıysan bu millet o kadar yekvücut olacak. Bu millet bu yaptıklarınızı cevapsız bırakmayacak. Bu millet tüten o son ocağı kaldığı sürece karşınızda duracak. Asla bu saygısızlığa müsamaha göstermeyecek. Gerekirse bin defa yeniden doğacak ama asla inancını kendi topraklarında değil hiçbir dünya toprağında ezdirtmeyecek. Bu yüce millete, bayrağına, ezanına, vatanına, devletine düşmanlık yapanın topyekûn karşısında olmak namus borcumuzdur” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum