BAŞKAN BAKICI'NIN AÇILIŞ HIZINA YETİŞİLMİYOR

BAŞKAN BAKICI'NIN AÇILIŞ HIZINA YETİŞİLMİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Osmangazi Parkının (flamingo parkı) açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi. Nisan ayını adeta açılış ayı ilan eden Başkan Bakıcı, ayın son mesai gününe bir açılış daha sığdırdı. Konuşmasında parkın yapımıyla ilgili olarak zamanında kendisini eleştirenlere göndermelerde bulundu. Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğunu bilinciyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

osmangazi-parki-acilis-(46).jpg

Başkan Bakıcı konuşmasında, “Geçtiğimiz dönemde işlevselliğini yitirerek insanların geçmeye bile korktuğu Osmangazi Parkımızı (flamingo parkı) yeniden baştan aşağı restore ederek siz değerli halkımızın hizmetine sunuyoruz. Birileri bu park çalışmamızı geçmişte yamama diye eleştirse de inşallah bir gün fırsat bulup çay içmeye gelindiğinde yamama mı yoksa yeni bir proje mi olduğu görülür. Bu projemiz 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Açılışımızı gerçekleştirmek için kış ayının sonlanmasını bekledik. Güzel bir yaşam alanımızı daha sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bundan sonra siz değerli vatandaşlarımızdan bu hizmetlerimizin sahiplenilmesini bekliyoruz. Çevreye duyarlı olmanızı rica ediyorum.

osmangazi-parki-acilis-(59).jpg

“Hem hizmet üretiyoruz, hem de borçlarımızı ödüyoruz”

Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğunu biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim amacımız vatandaşlarımıza her alanda hizmet üreterek yeni yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız vergiler ve gelirleri hizmete dönüştürüyoruz. Hem hizmet üretiyoruz, hem de borçlarımızı ödüyoruz. 2013 yılında devir aldığımız zamandan çok daha az borcumuz var. Belediyeyi yönetirken gelir ve gider hesaplarımızı çok iyi yapıyoruz.

Parkımızın hemen yanında gençlerimiz ve kendini genç hisseden tüm vatandaşlarımıza yeni bir sevgi yolu oluşturduk. Çalışmamızın başlangıcında mahalle sakinleri bize ‘Başkan buradan oy almadı onun için burayı bu halde bırakıyor’ diye sitem ettiler. Algı çok önemli, karalamak kötülemek çok kolay. Umarım şimdi bu parkta oturup serinlerken o günkü söylemlerini bir kez daha düşünürler. Biz yaptığımız her çalışmayı sağlam adımlarla sağlam temellere dayandırarak yapmaya çalışıyoruz. Şu mahalleden hiç oy almadık hizmet üretmeyelim diye bir düşüncemiz yok. Olmadı, olmayacak. Bozüyük’ün her alanı bizim ve her alanda hizmet üretmeye gayret ediyoruz.

osmangazi-parki-acilis-(32).jpg

“Kasımpaşa Mahallesine 230 bin TL’lik yeni yatırım yolda”

Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir yoğun programı dolayısıyla açılışımıza katılamadı ama bir mahallemiz için bir müjdeyi daha sizlere duyurmamı istedi. Kapalı spor salonunun yanında ki toprak sahamızı sentetik saha ve tenis kortuna dönüştürüyoruz. 230 bin TL değerinde ki bu projemizde yatırım programına alındı. Yine Bilecik ilinde ilk defa Arif Nihat Asya Ortaokulumuzda uyguladığımız 3D sınıfı projemiz de tamamlandı. Onu da önümüzde ki günlerde açacağız.

Osman Gazi’nin oğlu Orhan Gazi’ye nasihati ile sözlerini tamamladı. ‘Allah’ın hakkını, kulların hukukunu gözet. Her bir işe teşebbüste Allah’ın yardımına güven. Haksız yere hiçbir ferde layık olmayan muamelede bulunma. Halkı taltif et, hepsinin rızasını kazan.’ Rabbim Osman Gazi’nin torunları olarak onun nasihatlarıyla yaşamayı bizlere nasip etsin” dedi.

osmangazi-parki-acilis-(37).jpg

Nisan ayı içerisinde açılışı yapılan çalışmalarından bahsetti. Yeni yatırımların müjdesini verdi”

Söz verdiğimiz gibi her mahalleye mahalle konağı yapma çalışmalarının devam ettiğini sırada Akpınar mahalle konağının olduğunu söyledi. Mayıs ayı içerisinde Yeşilkent Mahallesinde yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet parkının açılışını gerçekleştireceği müjdesini verdi.

osmangazi-parki-acilis-(73).jpg

Miniklerin halk oyunları gösterilerinin ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan dualar eşliğinde Osmangazi Parkının açılışı gerçekleştirildi. Son olarak Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin tiplemesi ile çok sevilen Alpaslan Özmol tarafından protokole çay Başkan Bakıcı ile birlikte çocuklara ise pamuk şekeri ve oyuncak hediye edildi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3751 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum