BAŞKAN YAĞCI, ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

BAŞKAN YAĞCI, ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen 114. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı temasları kapsamında, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Belirli dönemlerde Ankara'da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Halil Eldemir'i makamında ziyaret eden Başkan Yağcı, daha sonra Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırı ve Çevre Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Ecel'i ziyaret etti. 

Temasları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Korunan Alan Değerleme Şube Müdürü Ahmet Çömlekçi'yi ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aşçıoğlu ile Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Çırak'ı da ziyaret etti.

Ziyaretleri hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek, şehrimiz için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişleri yaptıklarını kaydetti. 

baskandan-ankara-temaslari2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1942 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum